Рекламации

Съгласно чл. 556 и Гражданският кодекс, всички продукти закупени в електронния магазин могат да бъдат върнати в 14-дневен срок от деня на поръчката. За целта трябва да ни уведомите на имейл office@zavarchniaparati.com или на тел. 0883 409 890.

Общи условия за връщане
Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон и всички документи с които е доставен продукта, като сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14-дневен срок.
В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

Връщането на продуктите е за сметка на клиента.

Платформа за ОРС

Ако закупите стокa, като потребител имате право да използвате извънсъдебно средство за разрешаване на спорове и да подадете жалба на платформата за разрешаване на онлайн спорове (ОРС) в съответствие с Регламент (ЕС) № 524/2013 на Европейския парламент и на Съвета от 21 май 2013 г. относно онлайн системата за разрешаване на потребителски спорове и изменения на Регламент (ЕО) № 2006/2004 и Директива 2009 / ЕО.

Платформата за ОРС е интерактивно средство, предоставено на потребителите от Европейския съюз, чрез което може да бъде подадена жалба. Публикуваме връзка към платформата за ОРС: ec.europa.eu/consumers/odr

Същевременно бихме искали да Ви информираме, че използването на тази система за разрешаване на спорове от нас не е задължително.