Плащане

Начините за плащане при поръчка от електронния магазин на Маунт прес ЕООД са:

В брой при доставка:

Плаща се директно на куриера. Всички пратки се доставят с опция Преглед и тест.

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката, ако има такива и др. такси, ако има такива, става в брой при получаването ѝ от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. 

ВАЖНО! Плащане с наложен платеж е възможно само за поръчки, чиято обща стойност не надвишава 5000 лв. с ДДС.

Чрез банков превод:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката ( ако има такива) от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на проформа или фактура от фирма МАУНТ ПРЕС ЕООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка.

Банкова сметка:

Райфайзен Банк

IBAN: BG60RZBB91551003226924

Плащане с дебитна/кредитна карта

Плащане с дебитна/кредитна карта чрез EcontPay. Сигурна система за плащане с дебитна/кредитна карта. Сумата от картата ви се изтегля при получаване на вашата поръчка от куриер/офис на Еконт. При желание за плащане по този начин, ще бъдете препратени към системата на EcontPay.

Покупка на изплащане

Покупка на изплащане с TBI или Unicredit Leasing. Моля, свържете се с нас за изчисление на месечни вноски и необходими документи.